Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Винні двадцять третього дня

18 березня, 19:04

-У всьому винен один Путін, - каже Олаф Шольц, який ще не впорався з синдромом меркелізму. Так, Путін – духовний лідер усіх мерзотників на світі. Немає сумнівів. Але яка штука. Запізнілі зізнання німецького канцлера втішать, насамперед, соратників кремлівського вбивці. Наприклад, що живе в одному човні із Шольцем Герхарда Шредера. На нього чомусь не наклали санкції, хоча потурав Путіну не менше за Дерипаску. Вилучення з почесних громадян міста, погодьтеся, не покарання для одержувача дивідендів від торговця зброєю Газпрому. І путінських жополізів не завадило б долучити до долі Симоньян. Де товариш Олександр Рар, який нажився на сфабрикованій баладі про німця у Кремлі? Вийшло ж навпаки. Кремль у німців у голові.

А скільки тих, хто потребує санкцій у французьких лавах! Месьє Фійон усе ще пасеться на луках «Зарубіжнафти»? Кілька років відсидки за колишню крадіжку замало буде. Є вже нові статті. Час вмикати.

І взагалі, якщо кримінальну справу заведено на ватажка, то доречно розібратися з усією зграєю. Це ж будь-який слідчий знає. Російські генерали, льотчики і моряки - військові злочинці, як не крути. Їх же не в путінських теплушках насильно везли на український фронт. Самі приїхали і самі бомбардують пологові будинки. Мусять відповісти. Разом із пропагандистською шоблою, що складається не з чотирьох персон, а сотень, якщо не тисяч. До речі, включаючи ліцедіїв, на кшталт Пореченкова, Пєвцова, Машкова. Вони ж не мають піти стопами Маріки Рекк, яка втратила професію на п'ять років за обіймашки з Гітлером. З цими треба суворіше. Ці гірші в артистичному та людському плані.

Далі розглянемо членів ВПК, поділених на п'ять контор, які вбивають людей скрізь, зокрема й у Німеччині. За ними йдуть «казаки», професійні кати на службі деспотії з давніх-давен. Тільки в Лугандонії їх набереться штук п'ятсот із юридичним обґрунтуванням довічного. А попи, що благословляють «іскандери» до такого ступеня блюзнірства, що наймиліший Папа Франциск скрипить зубами від образи за наругу Христом. Додамо до них, з дозволу сказати, руських учених, зайнятих написанням підмітних листів на підтримку війни замість дисертацій. Письменників - проханівського жанру, бісогонів і бісів, технологів підрахунку голосів, майстрів затикання ротів ... Велика Росія, а засуджувати злочини нема кому.

Коротше, Путін терорист №1 і далі за списком рахуємо доти, доки працює калькулятор. Розумію, розгрібати купу авгія під триколором під силу тільки Гераклам. А їх немає на керівних посадах, через дефіцит на героїчний епос у політиці. Натомість є народне бажання копнути глибше сучасну історію зради демократії. Як кажуть, згадаймо всіх поіменно.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати