Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Саміт миру — це реальний шанс розпочати відновлення справедливого миру, - Зеленський

03 травня, 09:11
Фото ОП

Глобальний Саміт миру, який має в червні відбутись у Швейцарії, буде реальним шансом розпочати відновлення справедливого миру, повідомляє АрміяInform.

На цьому наголосив у телеграм-каналі Президент України Володимир Зеленський. 

«Саміт миру – глобальний саміт. Зараз, цими днями, ми разом зі Швейцарією завершили направлення запрошень на Саміт. Конкретні дати Саміту – 15 та 16 червня. Це буде перший етап – фактично перший реальний шанс розпочати відновлення справедливого миру», — розповів Президент.

Він акцентував, що лише глобальна сила здатна примусити росію до миру, і саме тому варто залучити якнайбільше учасників до Саміту у Швейцарії.

«Маємо також розуміти й те, що путін спробує і різними маніпуляціями, і силою ударів своїх терористів — спробує зірвати цю роботу, наші зусилля, спробує послабити українські позиції. Всі наші позиції — і на полі бою, і в дипломатії, і в інформаційній сфері — мають бути зараз однаково сильними», — додав глава держави.

Володимир Зеленський зазначив, щоб Силам оборони тиснути і наближати результати, «окупанти мають втратити змогу тиснути і здобувати щось для себе». Тож українська зброя, сила, можливості та єдність із партнерами – має працювати на перемогу.

Як повідомляла АрміяInform, Володимир Зеленський дізнався від розвідки про план росії зірвати Саміт миру.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати