Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Сильні дощі та грози знову обрушилися на ОАЕ, спричинивши перебої з польотами в аеропорту Дубаї

02 травня, 20:24

Рейси в аеропорту Дубай перервані через дощ, що обрушився на ОАЕ через 2 тижні після найсильнішої за всю історію зливи. Про це УНН пише з посиланням на Times Of India.

Деталі

Об'єднані Арабські Емірати наразі стикаються з екстремальними погодними умовами, що призвело до оголошення помаранчевого рівня небезпеки. По всій території країни спостерігаються інтенсивні зливи та грози. За даними Національного центру метеорології, в деяких районах до 8:00 ранку випало понад 50 міліметрів опадів.

В результаті збоїв, пов'язаних з погодними умовами, п'ять рейсів були перенаправлені з аеропорту Дубаю, а 13 - скасовані.

Влада видала наказ жителям залишатися по домівках, державний та приватний сектори працюють дистанційно. Навчальні заклади перейшли на дистанційне навчання. Крім того, тимчасово закриті парки і пляжі, а також громадські місця відпочинку.

Національний центр метеорології порадив жителям бути обережними. "Уникайте поїздок за кермом без крайньої необхідності. У разі необхідності, керуйте автомобілем з обережністю і будьте пильними та уважними, щоб забезпечити безпеку всіх учасників дорожнього руху", - рекомендується в повідомленні.

Нагадаємо

У квітні сильні грози протягом кількох годин обрушилися на ОАЕ найсильніші зливи, коли-небудь зафіксовані в цій країні, затопивши частини основних автомагістралей і Міжнародний аеропорт Дубая. Зрештою, аеропорту знадобилося 22 автоцистерни з вакуумними насосами, щоб відкачати воду з його території.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати