Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У МЗС прокоментували російські повідомлення про оголошення у розшук Президента України

05 травня, 13:42

 

Міністерство закордонних справ прокоментувало оголошення в розшук президента Володимира Зеленського в росії. Кажуть, що це «свідчення відчаю».

Про це йдеться в коментарі відомства, цитує Рубрика.

«російські повідомлення про нібито оголошення МВС рф у розшук президента України Володимира Зеленського є свідченням відчаю російської державної машини та пропаганди, які не знають, який ще новинний привід вигадати для привернення уваги», — вважають у МЗС. 

Там нагадали, що на відміну «від нікчемних російських оголошень», ордер Міжнародного кримінального суду на арешт російського лідера володимира путіна за підозрою у вчиненні воєнних злочинів є цілком реальним і підлягає виконанню в 123 державах світу.

Нагадаємо, як раніше повідомляла Рубрика, Міністерство внутрішніх справ росії оголосила у розшук Президента України Володимира Зеленського. Своєю чергою, в Офісі президента, реагуючи на це, порадили росіянам пошукати "здоровий глузд".

Згодом російське МВС оголосило у розшук і колишнього українського президента Петра Порошенка.  А потім і командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати