Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Минулої доби у Сумській області зафіксовано 22 вибухи, рф атакувала енергетичні об'єкти

06 травня, 09:21
Фото Національна поліція України / Фото ілюстративне

На Сумщині окупанти вдарили по енергетичним об'єктам. На місцях працюють всі необхідні служби. Ведуться відновлювальні роботи. Наслідки атаки уточнюються. Про це повідомляє Сумська обласна військова адмі, передає УНН.

Деталі

Ворожа авіація здійснила удар по енергетичним об'єктам у Сумській області. Подробиці щодо конкретних об'єктів, пошкоджень та потерпілих поки що не повідомляються.

На місцях інциденту працюють усі необхідні екстрені служби.

Протягом дня ворог 8 разів обстріляв Сумщину, внаслідок чого було зафіксовано 22 вибухи. Про це повідомляє Сумська обласна військова адміністрація.

У Сумській області продовжуються обстріли прикордонних територій та населених пунктів з боку рф. Протягом одного дня зафіксовано вісім обстрілів, у результаті яких сталося 22 вибухи. Постраждало кілька громад області.

У Великописарівській громаді ворог бив з артилерії, що призвело до 10 вибухів. В Есманьській громаді зафіксовано мінометний обстріл, в результаті якого сталося два вибухи.

У Хотінській громаді російські сили скинули три міни, а в Юнаківській громаді була зафіксована атака FPV-дронів, що призвела до двох вибухів.

Краснопільська громада постраждала від атаки FPV-дрона, результатом якої став один вибух. У Білопільській громаді ворог здійснив обстріл з мінометів, що призвело до чотирьох вибухів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати