Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Кабінет Міністрів ухвалив постанову про доплату в 70 тисяч військовим на передовій

12 квітня, 13:41
Фото Генеральний штаб ЗСУ

Кабінет Міністрів виконав постанову Верховної Ради й підвищив на 70 тисяч грн грошове забезпечення військовим, які виконують бойові завдання на передовій, повідомляє АрміяInform із посиланням на Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.

«На виконання спільної ініціативи Верховної Ради й Уряду сьогодні встановили доплату в розмірі 70 тис. гривень для військовослужбовців та поліцейських, які виконують бойові завдання на першій лінії», — повідомив він.

Одноразова винагорода нараховуватиметься за кожні 30 днів виконання завдань на «на нулі».

«Будемо й надалі піклуватися про наших воїнів, які захищають країну та домівки мільйонів українців», — резюмував очільник уряду.

Цю суму виплачуватимуть військовим, які виконують бойові чи спеціальні завдання на лінії бойового зіткнення з противником на відстані виконання бойових завдань військовою частиною першого ешелону оборони або наступу, а також на території противника.

Нагадаємо, 11 квітня 2024 року Верховна Рада України ухвалила постанову, якою зобов’язала Кабінет Міністрів України передбачити виплату додаткової грошової винагороди у розмірі 70 тис. грн військовим, які виконують бойові завдання на лініях бойового зіткнення з противником.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати