Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Харків ризикує стати "другим Алеппо", якщо США не проголосують за нову військову допомогу, - мер Харкова

17 квітня, 15:23
Фото з фейсбук сторінки ДСНС України

російські загарбники намагаються знищити місто Харків, атакуючи енергопостачання та здійснюючи обстріл житлових кварталів, - Харків може стати "другим Алеппо", якщо американські політики не проголосують за нову військову допомогу. Про це заявив мер Харкова Ігор Терехов в інтерв’ю The Guardian, передає УНН.

Харків ризикує стати "другим Алеппо", якщо американські політики не проголосують за нову військову допомогу, яка допоможе Україні отримати засоби протиповітряної оборони, необхідні для запобігання російським атакам на великі відстані 

– цитує Ігоря Терехова британське видання.

За словами мера Харкова, рф змінила тактику і наразі намагається знищити електропостачання міста, тероризуючи 1,3 мільйона мешканців міста, обстрілюючи житлові райони. Терехов також наголосив, що пакет військової допомоги США на суму 60 мільярдів доларів, який наразі зупинився в Конгресі, має "вирішальне значення для нас" і закликав Захід знову зосередитися на війні дворічної давності.

Нам потрібна ця підтримка, щоб не допустити, щоб Харків став другим Алеппо

-  сказав Терехов.

Нагадаємо

Харківська область почала примусову евакуацію сімей з дітьми з 47 прифронтових населених пунктів поблизу російського кордону з міркувань безпеки.

Внаслідок російських ракетних обстрілів Чернігова загинуло 11 людей, серед жертв - 25-річна лейтенант поліції, 22 людей отримали поранення і щонайменше 3 вважаються зниклими безвісти, пошуково-рятувальні роботи тривають.

росіяни намагаються нагнітати ситуацію для дестабілізації ситуації в Україні. Наразі ситуація докорінним чином порівняно з останніми періодами не змінилася. Про це заявив журналісту УНН представник Головного управління розвідки Андрій Юсов.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати