Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Діагностика – без людини

Чим корисний новий напрям інформаційної космічної медицини
15 липня, 13:08

З 2010 року в науці з’явився новий унікальний напрям — інформаційна космічна медицина ІКМ (diagtor.com.ua). У чому особливість ІКМ? Ми звикли отримувати інформацію за допомогою перебирання варіантів під час дослідів, іноді комусь постає, наприклад, уві сні готове розв’язання проблеми. За використання ІКМ будь-яку інформацію можна здобути з інформаційного поля Всесвіту. Цікавою є медична інформація, коли за допомогою радієстезичного методу можна здобути всю діагностичну інформацію про людину, тварину, навколишнє середовище.

Сидячи за столом, можна дізнатися за фото людини все: зашлакованість усіх судин, різновиди інфекції в будь-якому місці тіла людини, стан органу та клітин, всі риси характеру людини, виділення гормонів і ферментів, коли і які були стреси, які отрути в організмі, наявність важких металів та радіонуклідів, нітратів та діоксинів, визначення пухлин в будь-якій ділянці тіла, ступінь старіння, наявність інфаркту та інсульту, еластичність судин, стан усіх фізіологічних систем і тканин та багато іншого. Таку діагностику, не торкаючись людини, не здатна провести сучасна медицина зі своїм дорогим обладнанням. Під час діагностики немає потреби в присутності людини, фізичному впливові на неї. За фото можна визначити зараженість людей, приміщень, харчів.

Однак найголовніше, ІКМ дає змогу отримати інформацію про методи лікування через споживання тільки безпечних рослинних продуктів. Для лікування немає потреби в ліках, опромінюваннях, деяких операціях, хімічному та фізичному впливах.

ІКМ дає змогу отримати інформацію про повну будові людини, про будову Душі людини, переріг старіння організму, яке починається з 16—20 років. ІКМ має можливість омолодження людини через зміну керуючих програм в Душі людини через використання інформаційної доктрини омолодження, коли зміни відбуваються на молекулярному рівні, рівні клітин, органів та фізіологічних систем. У цьому разі повністю відновлюються тіломіри у всіх частинах тіла, і це відбувається тільки через інформаційний вплив шляхом читання певного смислового тексту.

Які ж досягнення отримано за 10 років використання ІКМ? За допомогою простих безпечних рослинних продуктів хворі зцілюються від усіх видів раку, СНІДу, усіх вірусних захворювань, коронавирусу, очищують всі судини і клітини, пригнічують усі патогенні організми і зумовлені ними хвороби, поліпшують зір і роботу серця, відновлюють роботу всіх органів, поліпшують функціонування гормональної та ферментної систем, очищують організм від радіонуклідів та важких металів, виводять з організму діоксини та нітрати тощо.

Величезне значення ІКМ має під час діагностики та лікування тварин. У птахів, свиней та інших тварин за фото визначаються патогенні організми, даються рекомендації зцілення за допомогою безпечних рослинних продуктів. Можна визначити безпеку кормів, зараженість приміщення, оптимальність складу кормів тощо.

Можливості ІКМ величезні, і виявляються дедалі нові напрямки їх використання у всіх сферах, які стосуються перебування людини на Землі як нині, так і в майбутньому.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати