Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Незабутній льодовик Титліс

У Швейцарії посилено захисні заходи через Сovid-19, проте «життя повинно продовжуватися й далі»
20 жовтня, 10:56

У Швейцарії з 19 жовтня захисні маски необхідно носити в усіх кантонах у всіх доступних для публіки громадських приміщеннях і будівлях, поміж усього й у межах заходів у закритих приміщеннях. Спонтанні збори на вулицях із кількістю учасників понад 15 осіб заборонено, повідомляє www.swissinfo.ch. Тепер працедавці зобов’язані дотримуватися рекомендацій Федерального відомства охорони (BAG) здоров’я й організовувати роботу скрізь, де можливо, у віддаленому режимі з дому. Загалом усі на сьогодні вжиті урядом заходи мають «відносно нежорсткий характер», «життя повинно продовжуватися й далі». Як, наприклад, відпочинок із дотриманням усіх необхідних заходів  на єдиному відкритому для доступу льодовику Титліс у центральній частині Швейцарії.

Сам підйом на Титліс уже стане захопливою пригодою, переконує www.myswitzerland.com. Спочатку гондоли канатки TITLIS Xpress доправлять мандрівника на проміжну станцію. А до самої вершини підйом здійснює канатна дорога Rotair із першими у світі кабінами, що обертаються та  надають можливість сповна насолоджуватися навколишніми краєвидами.

На вершині гори-тритисячниці, окрім розкішних панорамних краєвидів і вічного снігу та льоду, є також багаточисельні ресторани з відкритими терасами та печера льодовика (вхід вільний). Також тут можна прогулятися над прірвою  найвищим у Європі підвісним мостом Titlis Cliff Walk, а також, у повному значенні слова, пролетіти в кріслі підйомника Ice Flyer над льодовиком Титліс.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати