Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Різдвяна пауза

На свята у Великобританії можуть послабити карантинні обмеження
25 листопада, 10:25

Містечко Берлінгтон — уже в очікуванні різдвяних свят. Гірлянди, прикраси та різдвяні декорації вже приваблюють містян. Незважаючи на пандемію та дію карантинних обмежень, британці все одно готуються до святкувань. Щоправда, міністр транспорту Грант Шаппс звернувся до співвітчизників із проханням ретельно продумати свій різдвяний маршрут подорожей, повідомляє Reuters.

Річ у тім, що уряд Великобританії днями заявив, що на Різдво в країні можуть бути пом’якшені обмеження, щоб дозволити сім’ям збиратися разом на строк до п’яти днів. Тому міністр транспорту й радить заздалегідь спланувати мандри на свята на випадок, якщо обмеження, пов’язані з COVID-19, будуть тимчасово послаблені на певний період протягом святкового сезону.

У передріздвяні тижні також послаблять обмеження для деяких магазинів та підприємств, можуть відновити роботу кінотеатри в регіонах першого та другого рівня, паби та ресторани матимуть різні умови роботи на всіх трьох рівнях карантинного зонування країни. При цьому уряд наполягає на регулярному тестуванні населення, щоб тримати ситуацію під контролем.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати