Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ТОП-5 незвичайних речей, які можна купити на дошках оголошень (Р)

07 серпня, 18:49

Часом на сайтах оголошень можна знайти дивовижні речі. Оригінальний одяг, незвичайні аксесуари для смартфона і дивне кухонне причандалля — далеко не повний перелік цікавих товарів, які можна замовити на онлайн-платформах. Чим здивувати себе і близьких?

OLX, Бесплатка, RIO буквально рясніють незвичайними пропозиціями. Найчастіше на очі потрапляють безкоштовні оголошення про продаж дивних товарів для дому і дитячих речей. Деякі товари мають химерний вигляд, інші відрізняються неймовірними функціями або захмарною вартістю. Так, у 2017 році найдорожчою онлайн-покупкою стало обладнання для камер шокової заморозки, яке придбали за 163 000 грн.

Незвичайні товари для дому

Електронні платформи — справжня скарбниця дивних, але корисних товарів для дому. Наприклад, створити затишок допоможуть діодні свічки з пультом. Всього один клік — і в кімнаті запанує чарівна атмосфера. Що ще потрібно для побачення або посиденьок з друзями?

Любителів музичних шкатулок приємно здивує гібрид світильника і бездротової колонки. І виглядає красиво, і аудіо відтворює якісно. До того ж, пристрій займає мінімум місця, тому просто незамінний в маленькій квартирі. Заощадити простір дозволять і складні шафки. Щоб перетворити крихітну валізку в повноцінну полку, знадобляться секунди. Відмінний вибір для тих, хто часто переїжджає!

Корисні аксесуари

Здавалося б, навіщо комусь можуть знадобитися рукавички, що світяться? І виглядають дивно, і комах приваблюють. Але, незважаючи на це, аксесуар прекрасно доповнить екіпіровку велосипедиста. Можна буде кататися в темряві скільки душі завгодно — водії помітять вас здалеку. До того ж, рукавички, що світяться, можуть стати прекрасним подарунком. Меломанів здивують шапки із вбудованими навушниками, які дозволяють насолоджуватись улюбленою музикою протягом 2–3 годин.

Дивні іграшки

Неймовірні речі іноді трапляються і в категорії дитячих товарів — наприклад, іграшковий електричний стілець. Важко уявити батьків, які замовляють таку дрібничку для улюбленого чада. А ось покупка подушечки для малюка у вигляді ангельських крил здається більш імовірною. І виглядає мило, і від ударів при падінні захищає. Ще одна корисна річ — термометр-стікер. Щоб виміряти температуру, досить прикласти його до чола дитини. Розбити або зламати градусник не вийде.

Багатофункціональні кухонні причандали

Здавалося б, сьогодні навряд чи здивуєш когось кухонною технікою типу «2 в 1». Так, міксери-блендери і мультиварки-скороварки прекрасно поєднують функції двох приладів. Може, варто доповнити їх тостером для приготування хот-догів? Пристрій дозволяє одночасно підсмажувати хліб і розігрівати сосиски: все виходить гарячим і смачним.

Цікаві примочки для смартфона

Гаджетомани також будуть в захваті: на сайтах оголошень можна знайти багато незвичайних, але корисних доповнень для смартфона. Наприклад, на пляжі або в басейні стане в нагоді проектор екрана на зап'ястя. З його допомогою можна управляти девайсом без страху зіпсувати дисплей. Універсальна клавіша знадобиться дуже зайнятим людям. Приєднавши її до роз'єму для навушників, можна відповідати на дзвінки, запускати додатки, робити скріншоти. Тим, хто любить виділятися, сподобається гарнітура в формі традиційної телефонної трубки.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати