Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

35 світлин із життя гвардійців

Тематична фотовиставка відкрилась у Центрі інформації та документації НАТО в Україні
22 лютого, 19:11

У Національній гвардії України повідомили про відкриття фотовиставки, присвяченій діяльності НГУ, зокрема, пов’язаній із провадженням стандартів НАТО. «Із самого початку свого існування НГУ визначила євроатлантичний напрям розвитку одним із пріоритетних, — зазначає пресслужба Нацгвардії. — У рамках міжнародного співробітництва Нацгвардія стала майданчиком для імплементації дієвих реформ, міжнародних принципів та стандартів. Завдяки тісній співпраці з країнами НАТО в НГУ було реалізовано десятки міжнародних проєктів, які дали змогу наростити бойові та технічні спроможності, а також наблизитись до взаємосумісності з країнами Альянсу».

Фотовиставка відкрита в Центрі інформації та документації НАТО в Україні, що входить до відділу громадської дипломатії НАТО. Вона налічує 35 світлин, де зафіксовано щоденне життя гвардійців. Авторами робіт стали пресофіцери Нацгвардії, які кожного дня переживають усі події та емоції разом зі своїми підрозділами.

«Ця фотовиставка візуалізує сучасну гвардію, її діяльність, реформи та здобутки, — додають у пресслужбі НГУ. — Водночас професійний погляд нацгвардійців прикутий і до інших регіонів України, де військові правоохоронці підтримують громадську безпеку, охороняють важливі державні об’єкти, ліквідовують наслідки природних та техногенних катастроф».

За матеріалами Національної гвардії України

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати