Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Це підтримує і надихає на розвиток»

28 вересня у Вінниці Ларисі Івшиній вручать атрибути титулу «Почесний доктор Донецького національного університету імені Василя Стуса»
27 вересня, 18:55
ФОТО МИКОЛИ ТИМЧЕНКА / «День»

«День» уже повідомляв, що цієї п’ятниці, 28 вересня, на урочистому засіданні Вченої ради Донецького національного університету імені Василя Стуса відбудеться інавгураційна церемонія вручення атрибутів звання «Почесний доктор Донецького національного університету імені Василя Стуса» Ларисі Івшиній. Окрім отримання диплома та нагрудного значка головний редактор газети «День» також виступить із промовою-лекцією на тему «Спадкоємцями якої політичної традиції ми є? На прикладі 100-річчя Гетьманату Павла Скоропадського». У квітні 2016 року звання почесного професора Ларисі Івшиній присвоїв і Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки. Про те, чому це важливо і до чого спонукає, говорить Анна ДАНИЛЬЧУК, проректор з науково-педагогічної роботи, євроінтеграції та роботи зі студентами  Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (Луцьк), котра не упустила нагоди однією з перших привітати головного редактора «Дня»:

— Дорога Ларисо Олексіївно, прийміть наші щирі вітання із нагоди присвоєнням Вам звання почесного доктора Донецького національного університету імені Василя Стуса. Також хочеться привітати і сам Університет із такою символічною і важливою подією у житті вашої академічної спільноти. Ми пишаємося тим фактом, що Лариса Олексіївна також є почесним професором та членом Наглядової Ради нашого університету, підтримує і надихає нас на розвиток.

ФОТО МИКОЛИ ТИМЧЕНКА / «День»

Надзвичайно важлива і непроста просвітницька робота Лариси Олексіївни та команди «Дня» під її проводом — це неоціненний внесок у розвиток нашої країни, національного духу, інтелекту. Десятки проектів редакції щоденно дарують якісний освітній продукт, підкріплюють нас знаннями і фактами історії та сьогодення. Університет, названий на честь одного з найпомітніших борців за Україну у ХХ столітті, — Василя Стуса, Університет із непростою історією, але мудрим і патріотичним колективом, Університет із почесним доктором Ларисою Івшиною — це шлях до утвердження, успіху і духовно-інтелектуального процвітання!

Нагадаємо, інавгураційна церемонія відбудеться 28 вересня об 11.00 в актовій залі головного корпусу вишу (вулиця 600-річчя, 21).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати