Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«День вдячності»

Ви можете стати першими володарями нової книги «Дня» — передзамовлення триває!
31 липня, 19:20

Нагадаємо, коли «День» у 2002 році розпочинав серію «Бібліотеки «Дня» (це була книжка «Україна Incognita»), то ми поставили перед собою масштабне завдання — привернути увагу суспільства до маловідомих сторінкок історії, а ще дати можливість небайдужим громадянам читаючи думати та аналізувати минуле, а також бачити перспективу майбутнього. Книжки «Дня» — це інтелектуальна «пожива» для всіх, хто любить Україну.

Нині вже видано 22 книги і п’ять фотоальбомів. До речі, чотири роки тому ми запропонували читачам долучитися до передоплати у редакції «Дня» (це нам дає змогу вивчити запит авдиторії, а для читачів з’явилася можливість заощадити кошти — від 30—40% від вартості видання).

Цьогоріч головний редактор анонсувала новинку, яка називається  «День вдячності». І вже з’явилися перші передплатники. В перший день їх було семеро.

У продажу вже восени її представлять на «Львівському книжковому форумі».

Олена ХОЛОДЕНКО, журналіст, м. Київ:        

— Довіра і вдячність — це моє життєве кредо і моя філософія. Тому, коли прочитала, що ваша редакція готує нове видання під назвою «День вдячності» — вирішила придбати. Нещодавно познайомилась із Ларисою Івшиною, головним редактором вашої газети і вона мені подарувала книжку «Котел, або Справа без терміну давності». Я була вражена бо це без ретуші історія сьогодення... Серйозне, аргументоване видання, що спонукає до роздумів. У домашній бібліотеці ще маю книжки «АVE. До 100-ліття Гетьманату Павла Скоропадського» і «Повернення в Царгород», які придбала під час останнього «Книжкового Арсеналу».

«День» читаю давно, навіть був час коли робила вирізки з газети цікавих статей і поступово ця «збірка» розрослася аж до 90 кг! Зараз частіше читаю не друковану версію, а електронну. Так зручніше і мобільніше. З нетерпіння чекаю на новинку і впевнена, що «День вдячності» заставить «проковтнути» це видання.        

Михайло МИХАЙЛЯК, приватний нотаріус, с. Угринів, Львівська область:

 — Газету виписую щотижневу. У кожному номері є багато про що почити і про що подумати... У facebook на сторінці Євгена Марчука прочитав про те, що скоро вийде нова книжка «День вдячності» і мене зацікавила думка про те, «щоб вилікувати національний характер, треба культивувати, зміцнювати цю благородну рису-вдячність, що нам не вистачає справжньої шляхетності та здатність бути вдячними за добро —  визначальною ознакою правдиво шляхетної людини»... «День вдячності» стане першою книжкою з серії «Бібліотека «Дня», як хочу найшвидше прочитати. Думаю, що вона буде не лише цікавою, а й корисною.

Лілія ЮРИК, лікар, м. Луцьк:

 — «День» читаю з 1990-х. Заочно знаю свою землячку — волинянку Ларису Івшину. Про книжкову серію газети дізналася коли купила «Корону, або Спадщина Королівства Руського», яка здивувала, бо зруйнувала різні стереотипи  і підняла проблему відповідальності еліти та народу... З того часу слідкую за новинками «Дня», збираю свою колекцію, в якій уже маю «Повернення в Царгород» і «АVE. До 100-ліття Гетьманату Павла Скоропадського». Судячи з одного з інтерв’ю пані Лариси, де вона розповідала про нові проєкти газети, то книжку «День вдячності» не можна пропустити. Мені імпонує, що ваша газета переймається важливими питаннями, відкриває невідомі сторінки історії, вчить робити висновки і не робити помилок. Саме аналітика й приваблює. Зараз читаю газету вибірково і переважно в інтернет-версії.

***

Отже, що треба зробити, щоб передплатити новинку? Звертайтесь до нашого відділу реалізації, телефон: (044) 303-96-23, електронна адреса — [email protected]. Ще один варіант — зробити передплату на цій сторінці вже зараз!

 

попередньо замовити книгу «ДЕНЬ ВДЯЧНОСТІ» ви можете за посиланням
Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати