Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Новий альбом гурту «Хорея Козацька» розповість нам про свободу

Долучитись до історії визвольної боротьби українців кияни зможуть 14 вересня
31 серпня, 10:35
ФОТО З АРХІВУ «Дня»

Свобода була і залишається найвищою цінністю у світі, до неї прагнуть як окремі люди, так і цілі нації. Для українців це слово має особливе значення, адже протягом століть ми ведемо боротьбу за нашу свободу, боротьбу, що триває і понині. Саме про цю боротьбу і розповість нам новий альбом відомого гурту «Хорея Козацька» — De libertate («Про свободу»). Пісні з цього альбому викарбувані в пам’яті кожного українця та нікого не можуть залишити байдужим.

До збірки увійшли як старовинні музичні артефакти, так і сучасні композиції. Слова пісень несуть у собі генезис українського народу, їх авторами є такі історичні постаті, як Григорій Сковорода, Тарас Шевченко, Яків Щоголів, Роман Купчинський, Василь Стус та інші. Одною з основних особливостей виконання гурту «Хорея Козацька» є унікальний голос його соліста Тараса Компаніченка. Завдяки його манері співу формується неповторний посил від виконавців до слухачів.

Почути відгук славетної історії українського народу та його одвічної боротьби за свободу всі бажаючі зможуть на великому концерті гурту, що відбудеться в Києві 14 вересня в Будинку звукозапису Українського радіо.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати