Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Паперовий «День» повертається!

З восьмого травня друкований п’ятничний випуск нашої газети після форс-мажорної перерви продовжить надходити передплатникам
07 травня, 19:48
ФОТО МИКОЛИ ТИМЧЕНКА / «День»

«Ви не уявляєте, як ми сумуємо за паперовим «Днем»!», — кажуть нам численні читачі у своїх листах і дзвінках. Але ми все ж уявляємо — бо так само уже дуже хочемо потримати в руках, погортати і навіть понюхати нашу свіжу товстеньку п’ятничну газету! Адже у паперовому втіленні видання має свій неповторний образ, який ми завжди намагаємося зробити для вас вишуканим, грунтовним і водночас яскравим. «Ми без «Дня» просто не можемо жити. Ваша газета особливо потрібна в такі складні часи», — говорить наша постійна читачка з Вінниці пані Мирослава Бурлєєва. І таку думку поділяють дуже і дуже багато людей, ми це дуже добре відчули в ці карантинні дні, коли через запровадження обмежувальних заходів у зв’язку поширенням на території України коронавірусу COVID-19 мережа розповсюдження нашого видання була фактично «паралізована». І от нарешті маємо хорошу новину: з 8 травня 2020 року відновлюється вихід друкованої версії газети «День», а саме п’ятничного випуску, з № 85-86. Однак газета поки що буде доставлятися тільки для передплатників.

Ну і, звісно, весь цей час ми не стишували темпу — тож усі «карантинні» випуски починаючи з 18 березня (№ 49 по № 84) можна читати у PDF-версії на нашому сайті. Необхідно зайти на головну сторінку сайту day.kyiv.ua і в рубриці «День» у зручному форматі» обрати опцію «Переглянути». Паралельно всі газетні статті є і в рубриках на нашому сайті.

Попереджаємо також, що випуски за травень  — зокрема номери за вівторок, середу і четвер (№№ 87, 88, 91, 92, 93, 96, 97, 98) — будуть доступні у PDF-версії і як матеріали на сайті.

Про графік виходу газети в червні, залежно від ситуації з подоланням коронавірусної пандемії, ми повідомимо пізніше.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати