Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Спілкування, на яке завжди чекають з нетерпінням

Лариса Івшина стане гостею Острозької академії і представить у виші резонансну новинку «День вдячності»
29 жовтня, 18:04
ФОТО РУСЛАНА КАНЮКИ / «День»

До Національного університету «Острозька академія» цієї середи завітає Лариса Івшина. Головний редактор «Дня» візьме учать у заходах, приурочених до 25-річчя відродження Острозької академії і представить новинку Бібліотеки газети «День» — книгу «День вдячності», яка вже набула неабиякого резонансу в українському інтелектуальному середовищі.

Ларису Олексіївну також запрошено долучитися до Культурно-мистецького форуму за підтримки Українського культурного фонду, під час якого відбудеться презентація енциклопедичного видання «Острозька академія», концертна програма ансамблю «АртеХатта» Мирослави Которович та відкриття ART-кластера «Академія».

Нагадаємо, головний редактор «Дня» є співголовою Наглядової ради Острозької академії, студенти вишу — постійні учасники Літньої школи журналістики «Дня», а деякі випускники — навіть уже журналісти і редактори відділів газети. Також Острозька академія традиційно підтримує щорічний Міжнародний фотоконкурс видання. Співпраця газети з академією — це вже ціла історія тривалої інтелектуальної дружби. За плечима — численні зустрічі та низка реалізованих проектів, зокрема Острозький клуб вільного інтелектуального спілкування молоді. В університеті на візити Лариси Івшиної студенти завжди чекають з нетерпінням та низкою запитань про місію української журналістики, сучасні виклики перед нашою країною тощо.

«Я дуже добре ознайомлена з діяльністю газети «День», а також із книгами Бібліотеки цього видання, адже ми їх опрацьовували на заняттях. «День» — це якісний взірець сучасної інтелектуальної преси, яка формує високий смак у своєї аудиторії, що є дуже важливим на шляху утвердження української нації на цивілізаційній мапі світу. Чекаю на цікаву розмову з Ларисою Івшиною і буду надзвичайно рада познайомитися з нею особисто. Вважаю, що кожен студент-журналіст для належного формування фахових компетенцій обов’язково має читати «День», — ділиться студентка спеціальності «Журналістика» Соломія КОСТЕНКОВА.

Про інтелектуальне спілкування Лариси Івшиної зі студентами Острозької академії читайте в найближчих номерах газети.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати