Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Уроки «багатого тата»

В Україні вперше з лекцією виступить знаменитий фінансовий гуру Роберт Кійосакі
06 жовтня, 10:46

15 жовтня компанія Olerom проведе найбільший бізнес-форум Forum One Ukraine за участю визнаних фінансових геніїв сучасності на чолі з Бодо Шефером і Робертом Кійосакі, який відвідає Україну вперше!

Також на форумі виступлять:

Том Уілрайт не так добре відомий широкій публіці, але є незамінним фахівцем із команд Роберта Кійосакі та Дональда Трампа. Том — справжній гуру в питаннях податків та їх оптимізації.

Відомий бізнесмен Сенді Джадейджа, який здивував багатьох своєю кар’єрою, також поділиться секретами, завдяки яким величезна кількість бізнесменів стали успішними. Сенді Джадейджа посідає почесне місце в топ-50 списку найвпливовіших людей і є одним із кращих експертів на Forex, CFD і Spread Betting.

Ден Пенья — видатний американський мільярдер, бізнесмен із блискучою кар’єрою, елітний тренер тисяч бізнесменів і СЄО. На своїх виступах він передає сплав персонального успіху й унікального досвіду. Послужний список Дена Пеньї: президент Kennedy Industries Inc., голова JPK Industries, Inc, засновник Guthrie груп.

Марк Де Турк — володар ступеня МВА у сфері управління та фінансів. Бізнесмен з успішними бізнесами в багатьох країнах Європи та в Китаї. Понад 26 років проводить тренінги для бізнесменів, політичних діячів із країн Сходу, Європи, Америки, Південної Африки. Марк Де Турк обіймає почесну посаду радника членів парламенту Євросоюзу. Майже 15 років, а саме з 1989-го, виступає радником у політичних діячів різних країн, у тому числі чиновників правління Бельгії.

Детальніша інформація про Форум, його програму та спікерів за посиланням: http://forumone.olerom.com

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати