Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В Україні запущено тестовий режим е-декларування

Програмне забезпечення розробила і передала НАЗК Програма розвитку ООН в Україні
29 липня, 11:03
ФОТО МИКОЛИ ТИМЧЕНКА / «День»

Національне агентство з питань запобігання корупції й Програма розвитку ООН в Україні вчора в тестовому режимі запустили платформу для подання електронних декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Декларанти мають змогу заповнити форму електронної декларації і загалом ознайомитися з новою системою е-декларування.

Зроблено й наступний крок для своєчасного запуску електронного декларування, яке заплановано на 15 серпня 2016 року. НАЗК отримало програмне забезпечення для здійснення контролю за декларуванням майнового стану публічних службовців. Програмне забезпечення розробила і передала НАЗК Програма розвитку ООН в Україні.

За словами Голови Агентства Наталії Корчак: «Отримання останнього елементу для запуску системи — сертифікату Комплексної системи захисту інформації — також очікується найближчим часом». Вона повідомила, що у Міністерстві юстиції України вже завершено реєстрацію регуляторних актів, які потрібні для вчасного запуску системи електронного декларування, а розгортання програмного забезпечення для отримання е-декларацій на серверах пройшло успішно.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати