Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Допомога бізнесам в карантин

Графиня Вессекська зустрілася з власниками місцевого пабу
10 липня, 13:51

Софі, дружина принца Едварда, молодшого сина Єлизавети II і принца Філіпа, відмовилася випити під час відвідин пабу «Півмісяць», яким володіють три покоління родини у Віндлшемі, Суррей, бо була за кремом. Візит присіячений перевірці, як локальні бізнеси відновлюються після коронавірусної кризи.

Графиня витратила велику частину карантину на волонтерство для Helpforce, благодійної організації щоденного харчування для працівників британської медичної служби.

Під час свого візиту до «Півмісяця» графиня познайомилася з трьома поколіннями родини Стуртів, яка володіє пабом, який датується XVII століттям і спочатку був корчмою, а згодом крамницею для герцога Коннаш.

Конрад Стурт, чия мати Хельга купила паб у 1971 році, сказав, що коли їх змусили зачинитися це було «як удар у серце».

Паб відкрився у вихідні, і він додав: «Підтримка наших місцевих жителів та нашої громади була винятковою. Нам вдалося зробити винос і збір, який продовжував нас рухати «.

Останнім часом члени королівської родини все частіше намагаються підтримувати бізнес, громадський сектор та волонтерів після карантинної кризи. Тож візити до прелставників громаддян, що могли постраждати від пандемії стали частиною королівських обов’язків. Фото Рейтер.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати