Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Принцеса Енн була підвищена в армії...

На своє 70-річчя!
21 серпня, 12:20

Принцеса, друга дитина королеви — візьме на себе роль генерала і повітряного  маршала, привівши її звання у відповідність до її звання в Королівському флоті, повідомляє BBC. Це традиція, що старші королівські особи зазвичай є військовими та отримують підвищення по службі, коли вони дорослішають. На початку цього року принц Ендрю мав бути підвищений, але його процес було відкладено.

Принцесі Енні виповнилося 70 років у суботу, і її день народження відзначається випуском трьох офіційних фотографій, зроблених в її будинку в парку Геткомб, Глостерширі.

Знімки були зроблені наприкінці лютого Джоном Свеннеллом, який також сфотографував інших членів королівської родини, а також Тоні Блера, Майкла Кейна та Елтона Джона.

Говорячи про її військове просування, яке було схвалено королевою, Міністерство оборони заявило, що Енн «дуже підтримує» збройні сили.

День народження Енн також був відзначений телевізійним документальним фільмом, робота над яким тривала понад рік. Принцеса також потрапила до номеру журналу Country Life.

Вона прокоментувала в журналі свою любов до природи та необхідність уникати марнотрат та збереження енергії для захисту навколишнього середовища.

У документальному фільмі ITV принцеса розповіла про соціальні медіа, припустивши, що це додає тиску, з яким стикаються молоді королівські особи.

ФОТО РЕЙТЕР

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати