Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Кіноверсія життя Брюса Лі

26 липня, 00:00
БРЮС ЛI

Родичі відомого гонконгського кіноактора мають намір зняти фільм про «справжнє» життя Брюса Лі, яке досі невідоме широкому загалу, повідомляє РІА «Новости» з посиланням на гонконгські ЗМІ. Картина, зйомки якої повинні розпочатися наступного року, вийде до 35-ї річниці від дня смерті Брюса Лі.

— У мене є друг із Франції, який обожнює фільми з Брюсом, але він нічого про нього не знає, деякі фанати Лі навіть не знають, що він родом із Китаю, — розказав журналістам брат Брюса Лі Роберт Лі. — Тому ми вирішили діяти. Спочатку вийде книга, щоб відмітити річницю з дня народження Брюса, а потім знімемо фільм, в якому ми покажемо інше життя Брюса: те, як він зростав, його секрети й життєву філософію. Це буде історія, розказана його братами й сестрами. Це буде абсолютно новий погляд на життя кіноактора.

Представники продюсерської компанії JA Media заявили, що найближчим часом пройде кастинг на головну роль у новому фільмі. «Актор повинен відповідати певним критеріям. Передусім він повинен бути добре розвинений фізично, бути майстром бойових мистецтв і при цьому володіти тією енергією, яка зробила з Брюса Лі зірку світового кіно», — пояснив продюсер Стівен Шин. Найближчим часом в інтернеті з’явиться спеціальний сайт, на якому розпочнеться голосування за найкращу кандидатуру на головну роль у новій стрічці. Проте результати голосування не матимуть вирішального значення — останнє слово залишиться за родиною Брюса Лі. Зі слів Шина, інтерес до участі в новій картині вже виявив дехто з відомих гонконгських акторів. А офіційно оголосять того, хто виграв кастинг і гратиме головну роль у новій картині, 27 листопада — в річницю від дня народження Брюса Лі.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати