Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Проект Iвасюк» повертається

Від Львова до турне Україною лунатимуть легендарні пісні маестро
02 лютого, 12:10
ОДНИМ ІЗ УЧАСНИКІВ МИСТЕЦЬКОЇ АКЦІЇ «ПРОЕКТ ІВАСЮК» БУДЕ ВІДОМИЙ РОК-МУЗИКАНТ, ЛІДЕР ГУРТУ «ПЛАЧ ЄРЕМІЇ» ТАРАС ЧУБАЙ / ФОТО МИКОЛИ ТИМЧЕНКА / «День»

Після чотирирічної перерви відроджується «Проект Івасюк», але в новому форматі.  Перші вечори відбуватимуться на сцені Львівської Опери. Улюблені пісні видатного українського композитора лунатимуть 8 березня протягом двох концертів о 17.00 та о 19.00, повідомляє i-pro.kiev.ua — виступатимуть: рок-музикант Тарас Чубай, американська та українська співачка Брія Блессінг, яка стала відома після участі в телешоу «Голос країни-4», гурти «Піккардійська Терція», «Курбаси», «Шоколад» та інші.

Як підкреслюють організатори проекту, Львів — знакове місто у творчості Івасюка. Тут він написав понад сімдесят пісень, романсів та балад! Хоча час стрімко летить, але хіти легендарного композитора продовжують хвилювати слухачів різного віку. Бо в іваськівських композиціях закладений глибокий смисл, а музика мелодійна і вона відразу запам’ятовується. Сам маестро зізнавався: «Кожним твором починай новий етап, якісно вищий у своїй роботі.  Виражай себе врешті-решт на повну силу, адже людські серця завоюєш тільки оригінальним твором із вагомим змістом і яскравою формою».

Автор ідеї та організатор концерту «Проект Івасюк» Андрій Сидор розказав, що після вечорів у Львові є плани вирушити у турне містами України. За його словами, потреба справжньої та неповторної української пісні відчувається не лише серед старшого покоління, а й серед молоді. А спадщину Володимира Івасюка можна назвати чудовим прикладом уособлення свідомого українця...

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати