Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Вечір акторських бенефісів

21 жовтня Національний театр ім. Лесі Українки запросить на ювілей і представить прем’єру «Cуміш небес і балагана»
20 жовтня, 10:34
ФОТО ІРИНИ СОМОВОЇ

Режисер вистави і генеральний-директор-художній керівник легендарного колективу Михайло РЄЗНИКОВИЧ розказав «Дню» про новинку репертуару і гранд-постановку, в якій візьме участь вся трупа Російської драми:

— Ми вирішили назвати творчий вечір театру «Cуміш небес і балагана» (саме так говорив про мистецтво чудовий поет ХХ ст. Давид Самойлов). Це спектакль-спогад про те, що відбулося в житті театру за багато років його існування в просторі Києва та України. Спогад про людей, які творили історію і славу цього театру. Адже 2016-й для нашого театру є роком декількох знаменних дат — 125-річчя від дня створення першого стаціонарного російського драматичного театру в Києві, 90 років від дня надання йому статусу державного — і 75 років від дня присвоєння йому імені Лесі Українки. А ще — це буде своєрідний вечір акторських бенефісів. Глядачі матимуть можливість побачити улюблених акторів на одній сцені в різних ролях.

Над постановкою працювала велика творча команда: Кирило Кашліков, Сергій Озіряний, Євген Лунченко, Ірина Барковська, Олег Нікітін, Ольга Гаврилюк, Олена Дробна, Алла Рубіна, Олександр Шимко та інші.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати