Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Витончено-філософські звуки

5 березня у Києві відбудеться Фестиваль музики Вікторії Польової
01 березня, 11:27
У КОНЦЕРТІ БЕРЕ УЧАСТЬ АНСАМБЛЬ «КИЇВСЬКА КАМЕРАТА» (ДИРИГЕНТ — ВАЛЕРІЙ МАТЮХІН) / ФОТО РУСЛАНА КАНЮКИ / «День»

Концерт, який складатиметься з творів відомої київської композиторки, відбудеться у Домі освіти та культури «Майстер Клас». Витонченість музичної емоції, закладеної у музиці нашої сучасниці,  має  тонке філософське сприйняття.

Вікторія Польова — одна з найбільш виконуваних не тільки в Україні, а й  за кордоном — українських композиторів. Її музика тяжіє до так званого «сакрального мінімалізму». Слухачів творів маестро підкуповує щирість.

Перший концерт форуму  називається «Сад земних насолод», повідомляє i-pro.kiev.ua. У програмі: «Злидні» (2012—2016) — версія для вокального ансамблю і камерного оркестру; прем’єра «Parhelia» («Чотири сонця») (2014—2016) — для сопрано й камерного оркестру на вірші Arnold Spescha; прем’єра «Lulling the Earth» («Заколисання Землі») (2016) — камерна симфонія для вокального ансамблю, струнного оркестру й етнічних ударних на вірші Aztlanquill.

У концерті беруть участь: Національний ансамбль солістів «Київська Камерата» (диригент — Валерій Матюхін), вокальний ансамбль «Ніка» (диригент Оксана Нікітюк), і солістка Олена Арбузова (сопрано).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати