Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Маска як елемент одягу кожної моделі

Модний показ у Сеулі пройшов за канонами пандемії
31 липня, 14:03

Моделі у різнокольорових масках для обличчя пройшли на модному показі  в Сеулі, столиці Південної Кореї, де органи охорони здоров’я намагаються зупинити зростання коронавірусної інфекції, коли люди все більше стали виходити з карантину.

Лім Йон-Хі, головна організаторка шоу в Сеулі, заявила, що сподівається створити веселу атмосферу після того, як нація пройшла через місяці напружуючих антивірусних кампаній.

«Увесь світ знаходиться нині в дуже складній ситуації через пандемію COVID-19. Окрім економічного спаду, зменшилась також діяльність у галузі культури, мистецтв та спорту. ... Ми всі повинні працювати разом, щоб подолати кризу» — сказаа Лім, вдягнута у яскраву рожеву маску, що пасує до її негабаритного фетрового капелюшка

Подібні модні покази з тематикою масок проходили й у інших великих містах, таких як Париж та Шанхай.

Південнокорейські центри контролю та профілактики захворювань повідомили про 41 нещодавно підтверджений випадок захворювання на COVID-19 раніше п’ятниці, що призвело до загальної кількості випадків захворювань у країні до 13 979, у тому числі 298 випадків смерті.

З часу зменшення заходів соціального дистанціювання на початку травня країна повідомляє про 20 — 60 нових випадків на день. Більшість інфекцій надійшла з густонаселеного мегаполісу Сеула, де проживає близько половини 51-мільйонного населення Південної Кореї.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати