Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Олена Зеленська відвідала Ризьку українську середню школу

Особливу увагу першої леді привернула бібліотека, яка зберігає книжки, подаровані відомими українськими письменниками
18 жовтня, 13:47
ФОТО УКРІНФОРМ

Перша леді Олена ЗЕЛЕНСЬКА та віце-прем’єр з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Дмитро КУЛЕБА відвідали Ризьку українську середню школу, повідомляє кореспондент Укрінформу www.ukrinform.ua.

Директорка школи Лідія КРАВЧЕНКО влаштувала для гостей екскурсію навчальним закладом, під час якої вони спілкувалися з учнями різних класів. Особливу увагу першої леді привернула шкільна бібліотека, яка зберігає книжки, подаровані відомими українськими письменниками.

Ризька українська середня школа, заснована 1991 року, пройшла державну акредитацію і фінансується з держбюджету Латвії. Медичну й кадрову допомогу закладу надає Міністерство освіти і науки України.

Навчання тут проводиться за двомовною системою — латиською та українською. З першого класу учні також вивчають англійську мову, а з сьомого додатково, за бажанням, запроваджується ще одна іноземна — іспанська або німецька. Крім загальноосвітніх дисциплін, вивчається українська мова та література, історія і культура України, народознавство, міфологія та естетика.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати