Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Стан енергетики губить людей...

06 листопада, 00:00

На Закарпатті склався надзвичайний стан з пожежами, які ведуть до трагедії. Протягом цього року загинуло вже 36 осіб (із них — троє дітей. — Авт.).

Причина — порушення правил пожежної безпеки при користуванні нічним опаленням. А ним, за умови постійного вимикання світла, часто з відкритими дверцятами грубок для споглядання світу, користуються особливо активно. 1 листопада в селі Великі Лучки Мукачівського району з цієї причини загинула ціла родина: батько 29 років, такого ж віку мати та їх трирічний син. У ніч із 30 на 31 жовтня в селі Синевирська Поляна отруїлась чадним газом і загинула трирічна Марійка Б. Як повідомили у відділі держпожежохорони області, за жовтень цього року на Закарпатті пiд час пожежі загинуло сім осіб, із них двоє дітей. Наприклад, в урочищі Терник біля села Ділове Рахівського району у вівчарській хаті живцем згорів 11-річний Костянтин С. За жовтень — це вже друга загибель дитини в Рахівському районі.

Вимкнення електрики деморалізувало населення. Небезпечним є те, що часто залишаються ввімкненими електричні нагрівальні прилади, не перевіряється їх безпека. За печами теж немає майже ніякого нагляду. Тому нещодавно знову згоріли в Міжгірському районі у вівчарській хаті два парубки 21 і 22 років.

№213 06.11.98 «День»
При використанні наших публікацій посилання на газету обов'язкове. © «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати