Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Українські політики на Вашингтонській біржі праці

27 жовтня, 00:00

Відбулися зустрічі лідера СПУ з представниками ділових кіл і функціонерами державного департаменту США. Особливу зацікавленість проявили американські чиновники стосовно створення спільних структур щодо контролю за використанням американських кредитів в Україні.

Учора до редакції «Дня» надійшов лист від одного зі студентів Гарварда, який був присутнім на прес-конференції Мороза в Гарвардському університеті. За його словами, під час прес-конференції пан Мороз поводився так, неначе він і є майбутнім президентом України.

Мороз заявив присутнім, що:

у Кучми немає жодних шансів, особливо зважаючи на економічну кризу; земля не приватизуватиметься доти, доки він (Мороз) буде при владі, замість приватизації пропонується оренда на 40 років; Україна не повинна вступати до НАТО.

Зазвичай візити наших політиків (особливо претендентів на пост президента) за океаном розглядають як якісь оглядини. На відміну від Джеффрі Сакса, з яким зустрічався екс-спікер і погляди якого, на думку прес-служби СПУ, «зазнали змін», погляди пана Мороза не змінюються навіть тоді, коли цього вимагає політичний розрахунок. Тому не має сумніву що якщо Олександр Олександрович стане президентом, він дійсно робитиме те, що обіцяв. А обіцяє він те, що ми вже проходили.

№205 27.10.98 «День»
При використанні наших публікацій посилання на газету обов'язкове. © «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати