Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Готові до перемоги

Кращих військовослужбовців ОТУ «Маріуполь» визначили професійні змагання
24 травня, 10:43
ФОТО НАДАНО МОУ

На полігонах та спеціально обладнаних місцях представники частин та з’єднань, що належать до складу ОТУ, визначали між собою кращого зв’язківця, сапера, снайпера, розрахунок ДШК, розвідгрупу, артилерійську обслугу, екіпаж танку і БМП. Про це повідомляє прес-група ОТУ «Маріуполь».

Кожного разу боротьба за призові місця відзначалась напруженістю та максимальною концентрацією військовослужбовців. Адже винагородою за перемогу був не лише престиж для частини, а й право представляти ОТУ «Маріуполь» на другому етапі змагань на рівні усього угруповання військ, які залучені до проведення Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.

Зокрема, під час змагань на кращу розвідувальну групу учасникам довелося здійснити марш-кидок на 15 кілометрів та подолати 5 кілометрів на швидкість у повному спорядженні, виконати вогневі вправи зі стрілецької зброї з автомобіля на ходу та з гранатомета, здійснити корегування вогню мінометної батареї, продемонструвати навики орієнтування на місцевості, подолати заміновану ділянку, організувати «дньовку» та пости спостереження, надати медичну допомогу та евакуювати з поля бою пораненого товариша тощо.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати