Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Iнтенсивна бойова підготовка триває

Маріупольський плацдарм надійно захищений «броньовою стіною» та вогнем потужних танкових частин і підрозділів
11 вересня, 13:55
ФОТО НАДАНО ПРЕС-СЛУЖБОЮ МІНОБОРОНИ УКРАЇНИ

І хоча, відповідно до Мінських угод, всі вони були відведені на вказану відстань, особовий склад намагається плідно і з користю використовувати кожен день перепочинку, повідомляє сайт Міноборони.

Також із екіпажами проводиться інтенсивна бойова підготовка. Під час занять маріупольські воїни-танкісти відпрацьовують комплекс завдань, зокрема, стрільбу штатним снарядом, взаємодію з іншими підрозділами сил АТО тощо.

Воїни-танкісти вдосконалюють свою майстерність вдень і вночі. Вчаться вражати різноманітні цілі: рухомі й стаціонарні. І запевняють, що незалежно від того, що вони знаходяться на відстані, встановленій Мінськими домовленостями, за потреби вони дуже швидко підтримають наші передові підрозділи вогнем і бронею.

Разом з цим, прес-центр штабу АТО повідомляє: наприкінці вчорашньої доби (9 вересня), в зоні АТО, зберігалося майже повне затишшя. З 18 години і до опівночі, зі сторони незаконних збройних формувань зафіксований лише один випадок порушення перемир’я. Так, з 22.45 і до 23.30 бойовики з гранатомету і стрілецької зброї обстрілювали наш опорний пункт на південь від Авдіївки.

10 вересня з опівночі і до 6 ранку, вздовж усієї лінії розмежування противник зброю не застосовував.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати