Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Вони звільнять!

31 травня, 10:48
ФОТО НАДАНО МОУ

Сучасне поле бою може виглядати по-різному. І в цьому українські військовослужбовці переконалися під час бойових дій на Донбасі.

Під час штурму укріпленого району та на можливих шляхах прориву трапляються важкопрохідні місця. Можуть бути завали, окопи, підбита техніка зруйновані будівлі. Тож воїнам-десантникам необхідно постійно звикати до подібних умов, як фізично, так і психологічно. Про це повідомляє сайт Міністерства оборони України.

Для набуття цих навичок та психологічної стійкості бійцям ДШВ, які проходять підготовку на Житомирському полігоні створено вогневу штурмову полосу. Даний військовий об’єкт будували для якісної підготовки наших бійців, враховуючи різні тактичні обставини, з чим може зустрітися військовий під час бойових дій.

Одними із перших, хто пройшов вогневу штурмову полосу стали курсанти Навчального центру ДШВ ЗС України. На деяких навчальних місцях для більшої ефективності застосовувався напалм, палаючі шини, відповідні звукові ефекти, стрільба холостими набоями тощо. І враження молодих десантників були неймовірні.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати