Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Євген Марчук ніколи не порушував присяги»

08 квітня, 00:00

Шановна редакціє!

Ми, члени Партії Свободи з шахтарського міста Тореза, надзвичайно обурені тиском із боку певних політичних сил і нічим не підтвердженим звинуваченням у організації прослухування кабінету Леоніда Кучми на адресу голови нашої партії, генерала армії України Євгена Марчука.

Ми знаємо Євгена Кириловича як патріота України, який на всіх ділянках роботи відстоював інтереси країни. Він, перший керівник органів державної безпеки незалежної України, чимало зробив на зорі нашої державності для забезпечення збереження таємниць нашої країни. Будучи прем’єр-міністром, у найважчий час державного свавілля саме він поставив реальну перешкоду іноземним компаніям на шляху захоплення наших підприємств. Це й стало однією з основних причин його відставки і невдоволення його діяльністю з боку Л. Кучми та російських спецслужб.

1999 року Є. Марчук був основним суперником Л. Кучми на виборах Президента. І лише зрада з боку тих, хто зараз торгує плівками Мельниченка, дала можливість залишитися при владі режимові, що привів країну до розрухи. На посту секретаря РНБО Марчук відстоював національні інтереси, виступав за європейський вибір України, рішуче протистояв корупції та казнокрадству. Чи не тому 2000 року на нього було вчинено замах, який лише завдяки щасливому випадкові не призвів до загибелі? Призначений на пост міністра оборони Євген Кирилович розробив стратегію перетворення української армії на професійну, з його подачі у військах розпочалася чистка від корупціонерів і казнокрадів. У ході безпрецедентної за цинізмом президентської кампанії Є. Марчук не дав втягнути війська до брудних політичних ігрищ. Саме за це його й відправили у відставку. Він не давав можливості іноземним спецслужбам керувати нашою армією, рішуче клав край всім провокаціям із боку суміжної держави. Саме завдяки його вихованню, навіть після його відставки, війська виявилися вірними присязі і народові України, не дали пролитися крові. І не випадково, що обвинувачами генерала Марчука виступають офіцери російських спецслужб.

Ми знаємо, що генерал армії України Євген Марчук ніколи не порушував присяги і не міг організувати прослухування кабінету Президента. Він просто не здатний на підлість, як би не ставився до тогочасної української влади. Ми вважаємо, що чергову брудну кампанію організовано після того, як Марчук очолив Партію Свободи, яка має всі шанси пройти до Верховної Ради й відібрати голоси у так званої «української опозиції», замішаної в непривабливих справах старої української влади. Тому ми готові й надалі підтримувати нашого лідера, патріота України генерала Євгена Марчука.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати