Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В очікуванні господаря

Як на Дніпропетровщині піарили кошенят
14 серпня, 10:11

У Дніпропетровській області мало не щодня тварини стають героями надзвичайних новин. Вони постійно вплутуються в якусь халепу: то їх знімають з високих дерев, то вони потрапляють до глибоких ям. І звісно, з такими ситуаціями небайдужі перехожі або ж господарі самостійно впоратися не можуть. На допомогу приходять рятувальники. Але нещодавно у надзвичайників Дніпропетровщини була інша місія — не врятувати, а прорекламувати кошенят.

Днями до пожежної частини приїхали незвичні гості. Рятувальники міста Павлоград Дніпропетровської області вирішили привернути увагу до чотирилапих друзів. Чоловіки долучитись до акції «Не купуй — візьми в притулку» та з допомогою громадської організації «Ліга захисту тварин «Шанс», влаштували фотосесію з пухнастиками.

До речі, подібні фотосесії — популярне явище в усьому світі, і останнім часом цей тренд почав приживатися в Україні. Усе це проводиться заради благородної мети: знайти безпритульним тваринам дім і дбайливих господарів. На думку рятувальників і волонтерів, така незвична фотосесія допоможе привернути особливу увагу громадян, і, можливо, хтось із котиків знайде собі родину.

«Про теплу домівку та люблячих господарів мріють і дорослі, і зовсім юні котики.  Вісім неймовірних та надзвичайно люблячих тваринок стали героями наших фотоматеріалів. Тож якщо ви давно думаєте про те, щоб взяти собі домашнього улюбленця, то наважуйтеся», — закликали у прес-службі Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати