Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Робити щоденну газету в Україні – це подвиг!»

18 січня, 11:26

Секретар НСЖУ, директор Коледжу преси та телебачення, генеральний продюсер ТК ТАК TV Гліб Головченко взяв участь в он-лайн конференції Всеукраїнської газети «День», яка була присвячена 20-річчу керівництва редакцією Ларисою Івшиною.

Гліб Головченко, секретар НСЖУ: «Наша співпраця з газетою «День» та Ларисою Івшиною розпочалася понад 11 років тому з нашого спільного розуміння необхідності нових підходів у підготовці молодих журналістів на факультетах журналістики.

Далі ми дійшли згоди, що важливу роль у розвитку українських медіа відіграють шкільні медіа, адже саме там починається виховання майбутніх глядачів, читачів, слухачів, а подекуди і майбутніх журналістів. Так розпочалася наша співпраці у Міжнародному конкурсі шкільних медіа. В 2011 році за ініціативи Лариси Івшиної на базі Коледжу преси та телебачення було відкрито корпункт "Дня". За ці 5 років нам вдалося познайомити Україну з історією, культурним життям та досягненнями Миколаївщини. Ми разом відстоювали Миколаїв у складі незалежної єдиної України. Явище «Дня» та Лариси Івшиної як головного редактора безумовно відіграло значну роль у розвитку якісної української журналістики. Адже це чи не єдиний приклад щоденної якісної газети, яка виходить в Україні вже понад 20 років. Робити щоденну газету в Україні – це подвиг. Вірю, що цей подвиг буде гідно оцінений читачами газети та всім українським суспільством».

Он-лайн конференція «Дня» транслювалася в прямому ефірі телеканалу ТАК TV, що мовить на території Миколаєва та Миколаївської області.

Джерело: Національна спілка журналістів України

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати