Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Вітко закликав ГПУ запобігти розповсюдженню шахрайства

02 жовтня, 16:25
Фото з відкритих джерел

Народний депутат України Артем Вітко закликав Генеральну Прокуратуру України (ГПУ) та генерального прокурора Юрія Луценко запобігти розповсюдженню шахрайства.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«З того часу, як мене обрали народним депутатом, систематично з'являються окремі особи, які пропонують мені використовувати депутатські повноваження для незаконного збагачення. Всіх таких "підприємців" попереджаю. Часи Януковича пішли безповоротно. Я і, думаю, більшість моїх колег, прийшли в Раду служити українському народові, а не гаманцям шахраїв. Сподіваюся на оперативну реакцію та обґрунтоване розслідування викладеного у звернені факту з боку Генеральної прокуратури України та Юрія Луценка», - йдеться у повідомленні.

У депутатському зверненні, доданому до поста, пояснюється, що з серпня 2017 року невідомий чоловік систематично пропонує Вітку незаконно збагатитись шляхом відкриття приймальні народного депутата України в Київській області.

«Довожу до вашого відома, що за період виконання мною депутатських повноважень, приймалень у Київській області не відкривалось», - підкреслив Вітко.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати