Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На Рівненщині поховали 21-річного бійця АТО

04 травня, 17:51

Сьогодні на Рівненщині в останній путь провели 21-річного бійця Романа Свіржевського. Він загинув на Луганщині у Великодню ніч – 1 травня. Автоколону із тілом бійця вийшли зустріти майже тисяча людей. Вони зробили живий коридор, а дорогу встелили квітами.

Романа поховали у селі Корнин, що неподалік Рівного, звідки він родом. Це перший тамтешній мешканець, який загинув в зоні АТО. На війну Роман пішов, коли йому було 19. Після армії підписав контракт і поїхав на схід. Мав позивний «Ромашка». Він  служив у 55-ій Рівненській окремій бригаді зв’язку.

Роман отримав контузію і міг не повертатися в АТО. Однак знову поїхав на схід, до «своїх хлопців».  «Неможливо передати, наскільки це болісно…  Просила його не йти більше, бо стан здоров'я не дозволяв. Але він казав, що  там його хлопці... Я це чула багато разів», - згадує волонтер Вікторія Шинкаренко.

Тим часом вчора Рівненщина попрощалася зі ще одним бійцем – 41-річним Олександром Мацюком. Він помер 29 квітня під час несення військової служби у зоні АТО. Торік, у лютому, Олександр пішов добровольцем захищати свою державу

Тетяна ІЛЬНИЦЬКА, Рівне

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати