Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Катерина Гандзюк пішла з життя

04 листопада, 12:56
Фото visti.ks.ua

Херсонська активістка, радниця міського голови Катерина Гандзюк померла. Про це повідомляється на сторінці «Хто замовив Катю Гандзюк?» у Facebook, яку ведуть друзі Катерини. Цю інформацію друзі також підтверджують особисто.

«Катя померла. Деталі будуть пізніше. Прохання не турбувати родичів. Друзі протягом доби нададуть більше інформації», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 31 липня цього року Катерину Гандзюк облили концентрованим розчином сірчаної кислоти, від чого потерпіла отримала близько 40% опіків.

У замаху на Катерину Гандзюк підозрюють п’ятьох осіб. Це Сергій Торбін, Володимир Васянович, В’ячеслав Вишневський, Віктор Горбунов та Микита Грабчук. Усі – учасники бойових дій у зоні АТО у складі п’ятого окремого батальйону Добровольчого українського корпусу.

Вишневський, Васянович і Горбунов перебувають під домашнім арештом. Вони визнали свою співучасть у злочині і дали покази. Вони вказують, що облити Гандзюк кислотою їм запропонував Сергій Торбін, за що пообіцяв грошову винагороду.

Іван АНТИПЕНКО, «День», Херсон

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати