Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На в’їздах у Запоріжжя створюються блокпости проти проплачених сепаратистів

09 квітня, 12:03

На в’їздах у Запоріжжя розпочалося зведення  блокпостів, де чергуватимуть працівники міліції, внутрішніх військ, місцеві козаки та активісти Самооборони Майдану задля протидії проникненню у місто проплачених сепаратистів.

Як повідомляє управління у справах преси та інформації Запорізької обласної державної адміністрації, загалом планується створити п’ять блокпостів, а для перешкоджання проїзду машин, автобусів та іншої техніки планують вирити траншеї та запастись мішками з піском.

Наголошується, що до такого кроку керівництво  області змусили події в сусідніх регіонах, де сепаратисти захоплюють і мінують адміністративні будівлі та закликають до розвалу країни.

«У більшості випадків  такі дії вчиняють приїжджі люди, які отримують завдання і фінансування на їх виконання із сусідніх держав. Тому ми вирішили захистити Запорізьку область від таких «туристів», - цитує управління коментар голови ОДА Валерія Баранова щодо зведення і обладнання блокпостів.

Планується, що на кожному пості чергуватимуть по 10-15 чоловіків із числа службовців ДАІ, внутрішніх військ, активістів громадських організацій та запорізьких козаків, для комфорту яких буде встановлено польові кухні і біотуалети.

Катерина КІЗІМ, Запоріжжя

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати