Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

"Сі Бриз-2019" відбудуться в північно-західній частині Чорного моря у 3 областях, - Міноборони

11 лютого, 16:23
Фото: c6f.navy.mil ( «Сі Бриз-2017»)

Сьогодні, 11 лютого, в Одесі розпочалася головна конференція з планування українсько-американського навчання «Сі Бриз-2019».

Як передбачається, міжнародне навчання відбудеться у північно-західній частині Чорного моря, в Миколаївській, Херсонській та Одеській областях, повідомляє Міністерство оборони України на офіційному сайті.

«Протягом конференції ми маємо завершити уточнення навчальних завдань, опрацювання проекту сценарію та плану навчання, підготовку штабу керівництва до планування операцій відповідно до стандартів НАТО. Також в ході спільної роботи відбудеться узагальнення складу сил та засобів від Збройних Сил країн-учасниць і проведення рекогносцировки місць проведення навчання», ‒ розповів керівник навчання «Сі Бриз-2019» від української сторони, заступник командувача ВМС ЗС України з бойової підготовки контр-адмірал Олексій Неїжпапа.

За задумом керівництва навчання, цьогорічні українсько-американські маневри серії «Сі Бриз», як завжди будуть багатофункціональними і дуже корисними для його учасників.

Головною перевагою буде масштабність та унікальний формат проведення маневрів адже військовослужбовці українських ВМС спільно з партнерами виконуватимуть завдання за стандартами НАТО де тільки це можливо — на морі, суходолі, у повітрі та під водою.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати