Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Суд заарештував сімох фігурантів справи про розтрату коштів проекту "Стіна", - САП

11 серпня, 12:55
Фото з архіву "Дня"

У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі України у п’ятницю повідомили, що суд обрав для сімох фігурантів справи про розтрату коштів проекту "Стіна" запобіжний захід у вигляді арешту з можливістю внесення застави.

"Упродовж 10-11 серпня 2017 року Солом’янський районний суд міста Києва, розглянувши клопотання детективів НАБУ та прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, обрав запобіжний захід семи підозрюваним у кримінальному провадженні за фактом розтрати коштів державного бюджету України, виділених для інженерно-технічного облаштування українсько-російського державного кордону, територій, прилеглих до районів проведення антитерористичної операції та Автономної республіки Крим (так званий проект "Стіна")", – йдеться в повідомленні на сторінці відомства у Facebook.

Повідомляється, що загальний розмір застав для затриманий складає 25,5 мільйонів гривень.

"Таким чином суд задовольнив клопотання детективів та прокурорів у повному обсязі", – додали у САП.

Як відомо, 8 серпня детективи НАБУ та прокурори САП затримали шістьох осіб, ймовірно причетних до розкрадання коштів так званого проекту "Стіна". Серед затриманих – службові особи Державної прикордонної служби та підприємств-підрядників. Того ж дня затримано ще одну особу яка, за версією слідства, виконувала роль посередника.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати