Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

За день бойовики 31 раз обстріляли позиції ЗСУ, - штаб АТО

12 квітня, 19:06
Фото Reuters

У зоні проведення антитерористичної операції станом на 18:00 вівторка, 12 квітня, незаконні збройні формування (НЗФ) 31 раз обстріляли позиції українських військовослужбовців, бійці Збройних сил України сім разів відкривали вогонь у відповідь, повідомляють у штабі АТО.

Згідно зі зведенням прес-центру штабу АТО у вівторок, ситуація в зоні проведення антитерористичної операції має тенденцію до подальшого загострення.

"Використовуючи міномети, гранатомети, кулемети великого калібру та стрілецьку зброю, бандитські угрупування дев’ять разів застосовували її, намагаючись вибити сили АТО із займаних позицій в Авдіївці. Отримавши гідну відсіч у напрямку Мінерального, ворог виявився деморалізованим і нездатним вести активні наступальні дії", - йдеться повідомленні.

Як зазначено, вогонь із мінометів калібру 82 міліметри НЗФ вели також у бік позицій українських військових у районах Зайцевого та Опитного. У напрямку Новгородського, окрім мінометів, бойовики неодноразово стріляли з озброєння бойових машин піхоти. З автоматичних гранатометів і стрілецької зброї НЗФ обстріляли район Трьохізбенки.

А в Мар’їнці під вогнем опинився контрольно-пропускний пункт. "Справжньою баталією стала контрснайперська боротьба українських воїнів у цьому населеному пункті. Тут проти іноземних стрільців, які тривалий час обстрілюють наших бійців, створено ефективну систему їх виявлення та знешкодження", - повідомляють у штабі.

За день бійці Збройних сил України сім разів відкривали вогонь у відповідь, що забезпечило утримання займаних рубежів у певних районах.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину 12 квітня 2016 року:Ситуація в зоні проведення антитерористичної...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 12 квітня 2016 р.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати