Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Збірна України програла Німеччині у першому матчі на ЧЄ-2016

12 червня, 23:53
Фото Reuters

Українська збірна з футболу у матчі з Німеччиною програла з рахунком 2-0. Підопічні Михайла Фоменка на рівних розпочали зустріч, обмінявшись моментами з суперником – спершу Дракслер не влучив у ворота, згодом Євген Коноплянка змусив Мануеля Нойєра вступити у гру.

Після цього команда Йоахима Льова перехопила ініціативу, що на 19 хв вилилося у гол Шкодрана Мустафі з передачі Тоні Крооса. Пропустивши м’яч, українська збірна значно активізувалася і створила декілька моментів. Найбільш небезпечним був епізод, у якому захисник збірної Німеччини Джером Боатенг виніс м’яч з лінії воріт після подачі Коноплянки.

На початку другого тайму чинні чемпіони світу перейняли ініціативу, організувавши кілька небезпечних моментів біля воріт П’ятова. Українці відповіли хорошим ударом Ярослава Ракицького зі штрафного.  

Наприкінці матчу обидві команди обмінялися гострими моментами: П’ятов добре зіграв, зупинивши Месута Озіла, який вийшов віч-на-віч; натомість українська команда могла зрівняти рахунок після невдалої скидки німецького захисника Нойєру.

Вже у доданий час наша збірна пропустила контратаку, яку вдало завершив Бастіан Швайнштайгер, зафіксувавши остаточний рахунок 2-0.

Загалом підопічні Михайла Фоменка продемонстрували доволі пристойну гру, особливо з огляду на силу суперника.

Наступні матчі українська збірна зіграє з Північною Ірландією (16 червня) і Польщею (21 червня).    

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати