Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На Закарпатті Миколай прийде і до самотніх дідусів та бабусь

12 грудня, 15:13
Фото з відкритих джерел

Цього року подарунки отримають люди, які живуть у будинках для престарілих селищ Ясіня та Люта, що на Березнянщині та Рахівщині. Також планують здійснити й адресні допомоги тим, хто живе сам вдома у Великоберезнянському районі.

Ініціював збір подарунків для самотніх людей поважного віку Рудольф Балажинець. Разом зі своєю родиною, друзями та однодумцями, вони вже сьомий рік поспіль збирають та формують подарунки для дітей-сиріт та самотніх дідусів і бабусь, долучаючись також і до інших благодійних ініціатив краю.

«Чому вирішили допомагати? У нас тут відповідь завжди одна, бо Любов яку дає Наш Бог, не егоїстична, а Любов, якою Він хоче, щоб ми ділилися. Реакція людей прекрасна, ми б’ємо рекорди в часовому плані, ми ніколи не збирали подарунки за декілька годин, раніше збирали місяцями. Завдяки тому, що люди змінюються, у нас все менше й менше бід навколо», – зазначив «Дню» пан Рудольф.

Ініціатори зазначають, що долучитися може будь-хто незалежно від походження чи віросповідання. Так, цього року частину подарунків закарпатцям надсилатимуть небайдужі з центральної України. Оголошений збір – близько сотні подарунків, закрили за лічені години. Серед вимог до презентів – шоколадні солодощі, засоби особистої гігієни, теплі шкарпетки, капці, пледи, шарфики, шапки та любов. На подарункові слід зазначити для дідуся він чи бабусі. Благодійники вірять у те, що таких ініціатив на території Україні буде дуже багато, а на свята самотнім і без уваги не залишиться ніхто.

 

Вікторія ЖУЙКО, Ужгород

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати