Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Фахівці ДП "Антонов" долучилися до розслідування катастрофи російського Ан−148

13 лютого, 15:19
Фото Reuters

Державне Підприємство "Антонов" призначило чотирьох провідних фахівців радниками для розслідування причин авіакатастрофи російського Ан−148. Про це повідомляє прес-служба ДП "Антонов" на офіційному сайті підприємства.

Згідно з загальноприйнятою процедурою, Міждержавний авіаційний комітет надіслав до Національного бюро з розслідування авіаційних подій (НБРЦА) офіційне запрошення представників української сторони взяти участь у розслідуванні катастрофи Ан−148−100В (RA−61704).

НБРЦА призначив уповноваженого представника України у розслідуванні та звернувся до ДП «Антонов» для визначення кандидатур радників уповноваженого представника, йдеться в повідомленні.

Раніше у прес-службі повідомляли, що в разі отримання офіційного запрошення комісії Міждержавного авіаційного комітету, яка проводить розслідування інциденту, фахівці ДП "Антонов" готові взяти участь у розслідуванні пригоди та застосують всіх можливих заходів для з’ясування причин аварії.

Прес-служба ДП "Антонов" також висловила співчуття родинам та близьким людей, загиблих в авіакатастрофі 11 лютого і закликала ЗМІ утриматися від поширення неперевіреної інформації щодо причин катастрофи до завершення офіційного розслідування.

Нагадаємо, в неділю, 11 лютого, в Підмосков'ї розбився пасажирський літак Ан-148 авіакомпанії "Саратовські авіалінії". На борту літака, що виконував рейс з Москви в Орськ, знаходилося 71 чоловік (65 пасажирів, в тому числі троє дітей, і шість членів екіпажу).

В результаті авіакатастрофи ніхто не вижив.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати