Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

"Укроборонпом": Індонезія планує купити у України штурмові гвинтівки

13 листопада, 10:58
Фото: ukroboronprom.com.ua

Вчора представники промислового концерну "Укроборонпром" підписали угоди щодо розширення військово-технічного співробітництва з Індонезією. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Державне підприємство "Укрінмаш", підприємство-учасник Концерну, провело зустріч із командуванням оборонних відомств Індонезії, під час якої індонезійська сторона повідомила про план закупити партію українських штурмових гвинтівок, а також висловила інтерес щодо вітчизняних РЛС, зокрема контрбатарейних, БПЛА та авіаційних засобів радіоелектронної боротьби", - йдеться в повідомленні.

Ще один підрозділ держконцерну "Укроборонпром", компанія "Укрспецекспорт", підписала з однією із провідних індонезійських компаній Меморандум про взаєморозуміння щодо співпраці із просування у Південно-Азійському регіоні бронетранспортерів.

Також відбулася зустріч з командувачем Академії Збройних сил Індонезії, на якій йшла мова про перспективи локалізації виробництва бронетехніки і протитанкових ракетних комплексів на території Індонезії.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати