Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Доба в ООС: троє захисників загинуло, ще одного поранено

14 липня, 09:15

13 липня збройні формування Російської Федерації 18 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонену Мінськими домовленостями зброю.

Про це повідомляє пресслужба ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник відкрив вогонь поблизу Сартани та Водяного, по оборонцях Авдіївки і Пищевика, також біля Кам’янки і Славного і неподалік населеного пункту Первомайське.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», найбільша ворожа збройна активність спостерігалася неподалік Луганського, Кримського та Оріхового, поруч з Хутором Вільний. Не було спокійно і біля Майорська.  Збройні формування РФ обстріляли і ділянку розведення сил та засобів №2 Золоте випустивши 1 міну калібру 120 мм.

Також під час евакуації тіла загиблого військовослужбовця, поблизу селища Зайцеве, пересуваючись до місця загибелі нашого захисника евакуаційна група потрапила у заздалегідь підготовлену засідку окупантів. Ворог безжально застосував стрілецьке озброєння практично впритул розстрілявши представників евакуаційної групи. В результаті обстрілу загинув військовий медик, один воїн отримав поранення, а ще один – бойове травмування. Подальші евакуаційні заходи були неможливі, адже ворог продовжив обстріл вже з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. На даний час тіла наших захисників перебувають на місці обстрілу та потребують евакуації.

Загалом, за минулу добу, на превеликий жаль, троє наших мужніх захисників загинули, одного було поранено та ще один отримав бойове травмування. Командування Об'єднаних сил висловлює глибокі співчуття рідним та близьким полеглих українських героїв.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати