Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На Рівненщині добровольці зможуть отримати статус учасника бойових дій

14 вересня, 18:26

Добровольці Рівненщини зможуть подавати документи, щоб отримати офіційний статус учасника бойових дій. Однак діятиме він лише на території області. Водночас, щоб отримати всі передбачені пільги, необхідне рішення на державному рівні.

Тим часом до складу комісії з визнання осіб, що брали  участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на сході України, ветеранами війни-добровольцями, увійшли представники облдержадміністрації, облради, обласні депутати, військкомату, правоохоронних органів, Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО та громадських організацій. Таким чином, добровольці Рівненщини особисто або через свого представника можуть подавати документи на отримання статусу в департамент соціального захисту населення облдержадміністрації.

Для цього потрібно зібрати низку документів. Мова йде, зокрема, про заяву, дві фотокартки, копії сторінок паспорта та ідентифікаційного коду. Аби довести свою участь у бойових діях, до цього переліку необхідно додати письмові свідчення керівника добровольчого формування та, як мінімум, двох свідків, пояснив начальник відділу пільг департаменту соціального захисту населення Рівненської ОДА Валерій Мікуліч.

Тетяна ІЛЬНИЦЬКА, Рівне

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати