Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Києві проходить марш проти капітуляції

14 жовтня, 18:50
Фото РБК-Україна

У понеділок, 14 жовтня, у Києві почався марш проти капітуляції.

Акцію організували на знак протесту реалізації "формули Штайнмайера". Учасники маршу почали рух від пам'ятника Тарасу Шевченку.
Серед вимог учасників маршу - заборонити владі відведення українських військ від лінії розмежування, впровадження особливого статусу ОРДЛО, амністію бойовикам т.зв. "ДНР/ЛНР".

Про це повідомляє РБК-Україна.

Учасники маршу проти капітуляції прийшли на Майдан Незалежності і запалили там фаєри.

Нагадаємо, в Києві проходять два марші, головними вимогами яких є скасування "формула Штайнмайера". Перший марш почався о 13:30, а другий о 16:00.

Зараз на Майдані пройде віче, а потім учасники маршу планують підти в урядовий портал. Марш у Києві має закінчитись до 20:00. У цій акції беруть участь до 20 тис. людей.

Учасники першого маршу організованою колоною пішли до Офісу президента, щоб передати меморандум. Вони протестували проти можливої реалізації закону про особливий статус Донбасу, передбаченого узгодженою недавно в Мінську "формулою Штайнмайера", і проти торгівлі українськими землями сільськогосподарського призначення. За даними організаторів, у цьому марші взяли участь близько 10 тисяч людей.

У зв'язку з акціями в Києві поліція перешла на посилений режим.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати