Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ОБСЄ зафіксувала відсутність мобільного зв'язку в ОРДЛО

15 січня, 10:11
Фото Миколи Тимченка, "День"

СММ ОБСЄ зафіксувала відсутність мобільного зв'язку на непідконтрольній силам АТО території Луганської області. Про це йдеться у звіті місії від 14 грудня.

Як зазначили спостерігачі, на окупованій території нема в доступі "деяких послуг мобільного зв'язку", через що місцеві жителі не можуть зателефонувати рідним або в екстрені служби.

"У підконтрольному "ЛНР" смт Талове (39 км на південний схід від Луганська) господиня магазину висловила спостерігачам занепокоєння щодо такого припинення надання послуг, заявивши, що жителям селища необхідно викликати таксі або швидку допомогу для перевезення хворих до медичних закладів", - йдеться у звіті моніторингової місії.

Нагадаємо, у другій половині дня четверга, 11 січня, на окупованій частині Донбасу виникли проблеми з мобільним зв'язком. Бойовики так званої "ДНР" заявили, що мобільний зв'язок зник у результаті обриву кабелю після нібито "диверсії" з боку ЗСУ. Оператор мобільного зв'язку Vodafone-Україна", що надає відповідні послуги, заявив, що не зможе відновити її в тому випадку, якщо обрив стався на окупованій території.

Станом на ранок понеділка мобільного зв'язку в ОРДЛО все ще немає.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати